Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Comati-PSG Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transport persoane Romania-Danemarca-Suedia
450 lei
Brand
SETRA 517 HDH
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Firma de transport persoane COMATI PSG, cu sediul in Timisoara, detine la ora actuala un parc cu autocare de inalta clasa, fiind specializata in transporturi internationale de calatori pe liniile regulate Bucuresti - Stockholm, Bucuresti - Oslo, Bucuresti - Aalborg, Iasi-Aalborg si Bucuresti - Dortmund.  Compania are o experienta de 20 de ani in transportul de persoane si parc auto propriu.  Putem pune la dispozitia clientului curse regulate catre tarile nordice cu plecare din Romania.

Comati isi extinde in fiecare an aria de acoperire astfel in 2011 a reusit sa transporte persoane din intreg teritoriul Romaniei catre Suedia si alte tari nordice.
Comati PSG este, astfel, singura companie din Romania care realizeaza transport persoane cu autocare in Suedia, Danemarca, Norvegia, Germania  si Austria.

Comati PSG presteaza servicii de transport persoane intern si international, cu autocare performante de 60 de locuri, avand preturi competitive pe piata.
Compania se preocupa pentru confortul clientilor sai, avand un interes major pentru promovarea utilizarii internetului in desfasurarea activitatii, firma noastra va intampina cu solutii inovative de rezervare, cumparare si efectuare retur a biletelor pentru transportul de persoane in tarile nordice.
Scopul nostru este sa oferim clientilor servicii de calitate, profesionale si variate.
Secretul succesului sta in strategia de dezvoltare a firmei de transport persoane, precum si in munca depusa de echipa pentru a asigura ritmicitatea curselor, respectarea orelor de program, fidelizarea si respectarea calatorilor.

Comati PSG, se afla in topul firmelor de transport persoane spre Scandinavia din Romania, datorita parcului auto de inalta clasa, seriozitatii, profesionalismului si devotamentului echipei. Echipa tanara si dinamica, agentii si soferii nostrii detin experienta de peste 15 ani in domeniul transportului de persoane prezentand respect si incredere.
Va invitam sa ne vizitati site-ul www.comati-psg.ro
Din Gura in Gura